logo

Grupul Hirsch

Managementul calitatii

Despre noi
Hirsch Porozell este producator de polistiren despre-noiexpandat pentru termoizolatii si ambalaje din anul 1973, cu sediul central in Austria si cu subsidiare in Ungaria (3 fabrici), Slovacia (2 fabrici), Polonia (2 fabrici) si Romania (2 fabrici).

HIRSCH Servo AG s-a consacrat, de asemenea, si ca producator de tehnologie pentru procesarea polistirenului expandat (EPS),  avand in acest moment utilaje produse si vandute in patru fabrici din Romania.

Prezenti in piata romaneasca din 2006, cladim parteneriate durabile, nu doar vindem un produs. Politica de vanzari coerenta, bazata pe respectarea lantului firesc de distributie a produselor, logistica impecabila si calitatea superioara a produselor noastre ne recomanda ca o solutie perfecta pentru dumneavoastra.


 • 1972 A fost fondata Hirsch istoricPorozell Gmbh in Landskron, Carinthia, Austria
 • 1976 Compania s-a relocat in Glanegg si in Carinthia
 • 1985 Incepe internationalizarea cu Hirsch Maschinenbau
 • 1989 S-a format Hirsch Dammstoffe Gmbh
 • 1990 Fabrica a fost reconstruita in urma unui incendiu
 • 1992 S-a format Thermozell Entwicklungs-und Vertriebs Gmbh
 • 1996 Prima subsidiara ungara, Kurt Hirsch Kft a fost stabilita in Sarvar
 • 1997 Hirsch Servo AG devine publica
 • 1998 Expansiunea in segmentul matritelor de blocuri din polistiren expandat este continuata cu Hirsch Italia SRL
 • 2000 Este construit in Glanegg centrul de excelenta Hirsch Machinery and Plant Engineering
 • 2002 Incepe productia in fabricile din Ungaria (Nyíregyháza and Jászfényszaru)
 • 2003 A fost preluata conducerea companiei producatoare de matrite din Wroclaw, Polonia
 • 2004 S-a extins capacitatea productiei din Wroclaw si incepe productia de blocuri in Glanegg, Austria
 • 2005 A doua fabrica de matrite este deschisa in Polonia (Lodz)
 • 2006 Incepe productia la fabrica de polistiren pentru izolatii din Romania (Cluj), doua fabrici achizitionate in Slovacia (Podolinec), a doua faza a expansiunii este finalizata in Wroclaw si Lodz (Polonia)
 • 2007 Incepe productia in noua fabrica pentru izolatii din Glanegg
 • 2008 Compania de marketing Global Green Built a  fost fondata pentru a promova constructia cu panouri de polistiren expandat
 • 2009 Este finalizata extensia fabricii din Slovacia si a fost formata Global Green Pallets GMBH
 • 2010 Placile pentru incalzire in pardoseala au intrat in productie in Polonia


Hirsch Servo Group, cu sediul central in Austria profilul_companieisi alte noua fabrici din Europa Centrala, de Est si de Vest, este o corporatie internationala avand cunostinte de specialitate despre polistiren expandat, material ce poate fi folosit intr-o larga varietate de utilizari. Fideli sloganului ‘Expanding with ideas’, am dezvoltat si am creat produse in segmentul polistirenului expandat atat pentru corporatii globale, cat si in pietele regionale. Aceste produse nu sunt create numai din polistiren, ci si din arcel, polietilena expandata si polipropilena expandata, in unele fabrici. Larga varietate a utilizarilor pentru produse include ambalaje, izolatii, matrite pentru uz industrial si pentru solutii personalizate.

Caracteristicile marcii sunt calitatea inalta, fiabilitatea, perfectiunea logistica si un grad inalt al inovarii. Avand o atentie sporita asupra beneficiilor polistirenului, suntem loiali strategiei de sustenabilitate care se reflecta si in gama de produse cu un potential pentru economisirea energiei si protejarea climatului. Solutiile personalizate pentru protectii si ambalaje nu garanteaza doar un transport sigur pentru produsele sensibile, ci ofera si o siguranta in viata oamenilor. Ambalate in EPS, EPP, EPE sau Arcel, diferitele articole sunt amortizate si protejate impotriva impactului, a vibratiilor si a fluctuatiilor de temperatura din timpul transportului.


In cooperare apropiata cu clientii nostri, dezvoltam si producem solutii industriale care deschid mereu noi segmente ale utilizarilor. Matritele cu insertii din diferite materiale (de exemplu: metal, plastic, etc) si izolatiile pentru boilere si cisterne, sunt doar cateva din aceste exemple de produse cu proprietati speciale. Materialele cu densitati mai mari fac posibila depozitarea produselor grele si ofera un avantaj in ceea ce priveste logistica depozitului. Produsele cu protectie personala sunt de asemenea concepute cu materiale de densitate mai mare in anumite puncte sau in zone specifice pentru a conveni cu reglementarile ECE. De asemenea, folosind diferite densitati intr-o anumita parte  inseamna ca se poate renunta la protectie suplimentara, de exemplu cu lemn. Ca rezultat, exista o valoare adaugata in folosirea unui singur material.

prod_cu_proprietati_speciale_ale_mat_1 prod_cu_proprietati_speciale_ale_mat_3


Polistirenul expandat este un material de constructii ecologic si ideal pentru constructii noi sau renovari. Indiferent daca sunt folosite pentru peretii exteriori sau interiori, acoperisuri, podele, piscine sau pentru izolarea betonului usor, noi cream cele mai inovatoare solutii la cea mai inalta calitate. Clientii nostri beneficiaza, de asemenea, de flexibilitate in ceea ce priveste partea de logistica.

izolatii_1 izolatii_2


Suntem singurul furnizor din lume de masini inovatoare tehnologie_avansata_in_ingineria_fabr_si_a_unelt_2si tehnologie pentru crearea matritelor de polistiren si a izolatiilor, avand cunostinte adecvate datorita faptului ca si noi lucram cu aceste matrite. Matritele joaca un rol important in calitatea produselor si afecteaza in mod considerabil costurile de productie, de aceea este foarte important sa ne asiguram ca masinile pentru facut matrite si matritele sunt compatibile cu intreg procesul de fabricare. Punctele noastre forte se regasesc in abilitatea de a oferi solutii la probleme complexe si capacitatea noastra de inovare.


Responsabilitatea noastra pentru calitate a fost certificata de toate autoritatile din segmentul productiei de polistiren expandat si este verificata in mod continuu prin controale standardizate si audit. Colaborarea pe termen lung conduce la satisfactia consumatorului, care este verificata in mod constant cu chestionare standardizate. Daca descoperim orice deviatii, putem sa le eliminam imediat printr-o continua imbunatatire a proceselor derulate in fabricile noastre.

manag_calitatii_1 manag_calitatii_2